Vinn en övernattning på valfritt Scandic Hotell

Easyfairs i samarbete med Scandic Victoria Tower utmanar dig i Nattduellen under Möten & Events. Den som reagerar snabbare än oss är med i utlottningen av en övernattning på valfritt Scandic hotell inom Sverige. Utlottningar sker både onsdag och torsdag 12:30-13:00. Ses i monter E:26.

 

Utforska den nya världen av doft med NOS Emotiontech!

NOS Emotiontech™️ erbjuder varumärken en möjlighet att doftsätta sig själva med emotionell Ai. I monter E:035 kommer du möta våra scent guides, se dofter blandas på nära håll i vårt portabla labb, uppleva sensoriska varumärkesdofter såsom Adidas och Monets Garden, samt skapa en egen Ai-genererad eau de parfum (självklart bjuder vi på din egna parfym)

Varmt välkommen att uppleva NOS Emotiontech™️ sensoriska doftupplevelser.

All marknadsföring du behöver – på ett ställe.

Vi brinner för att hjälpa organisationer att leverera personliga kundresor, skapa effektiva nyhetsbrev och nå ökad tillväxt. Våra experter är redo att diskutera er marknadsföringsstrategi. Upptäck hur du kan automatisera dina kundresor över en kopp kaffe. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter G:39!

Vem utmanar du i boxbollen?

Rule ställer ut på Sales & Marketing Expo för tredje gången och i år har vi sett till att ta vår monter till nästa nivå. Förutom att du som besökare kommer att möta vårt team som är specialister inom kundrelationer, digital kommunikation och marknadsföring, bjuder vi också in till en rolig turnering i vår monter. På vår 3x2m stora LED-skärm kommer mässbesökare få möjlighet att tävla i BoxBollen, med chansen att vinna ett spännande pris. Vem vill du utmana? På samma skärm erbjuds även våra besökare en intuitiv live-demo på plats. Självklart kommer vi även att bjuda på den välkända Rule-glassen som lockat många återkommande besökare till vår monter genom åren. Varmt välkommen till vår monter E:40, vi ses där!